Ρούχα και Ιματισμός

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για περαιτέρω συμβουλές στο 2130 123 123 ή μέσω email στο [email protected]

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών. Η τιμή των χαλιών ορίζεται ανάλογα με το είδος τους, και τα μέτρα. Η ακριβής τιμή καθορίζεται στο κέντρο ελέγχου ποιότητας (μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των χαλιών) και ο πελάτης ενημερώνεται αντίστοιχα είτε τηλεφωνικά ή μέσω του λογαριασμού του ή με email.

Η My Laundry αναλαμβάνει την υπηρεσία της μπουγάδας. Η μπουγάδα περιλαμβάνει πλύσιμο, στέγνωμα στο στεγνωτήριο και δίπλωμα ρούχων. Η χρέωση υπολογίζεται ανάλογα με τις πλύσεις. Δηλαδή γύρω στα 8-9κιλά (όσα ρούχα χωράει ενα οικιακό πλυντήριο) είναι η μία πλύση και η χρέωση της είναι 16€

Υπάρχει δυνατότητα της υπηρεσίας μόνο σίδερο. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα το είδος του ρούχου.

Η My Laundry αναλαμβάνει ρούχα για βαφή. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι μαύρο, μπλε και καφέ. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του ρούχου. Tip: Ο πολυεστέρας είναι ένα ύφασμα που δε βάφεται.

Η χρέωση της κουρτίνας είτε για πλύσιμο και σίδερο, είτε μόνο για σίδερο είναι ανάλογα τα μέτρα που έχει το πλάτος της και το ύφασμα της( πολυτελείας ή μη).