Γενικές Ερωτήσεις

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για περαιτέρω συμβουλές στο 2130 123 123 ή μέσω email στο [email protected]

α) Μέσω του κεντρικού μενού, διάλεξε την επιλογή «Τιμοκατάλογος». Θα μεταβείς στη σελίδα με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της mylaundry όπου θα βρεις τον πίνακα με τις προσφορές.

β) Ξεκίνα την παραγγελία σου. Μόλις μεταβείς στη σελίδα των προϊόντων, επέλεξε την κατηγορία «Προσφορές» ώστε να μεταβείς στη σελίδα των προσφορών. Μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε από τις προσφορές εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και να την προσθέσεις απευθείας στο καλάθι της παραγγελίας σου.

Το μεταφορικό κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη. Η mylaundry παραλαμβάνει και παραδίδει τα ρούχα δωρεάν. Ο πελάτης χρεώνεται μόνο για το ποσό της παραγγελίας του βάση του τιμοκαταλόγου που υπάρχει στη σελίδα της mylaundry.

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν.

O χρόνος καθαρισμού για τα ρούχα είναι 3 εργάσιμες μέρες. Με εξαίρεση ρούχα, που έχουν λεκέ ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα, επομένως θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες μέρες παραπάνω.

Η My Laundry παρέχει υπηρεσίες μοδίστρες, το κόστος των οποίων διαμορφώνονται αναλογα με την εργασία της μοδιστρας

Η πληρωμή γίνεται ση παραλαβή των ρούχων σας. Μπορεί να γινει είτε με μετρητά είτε με κάρτα, αρκεί η κάρτα σας να περνάει ανέπαφα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλα να ενημερωσετε τον οδηγό. Γινεται παντα διαλογη των ρούχων σας οπότε θα ενημερωθειτε απευθείας για το αντίστοιχο κόστος.

α) Μεταβείτε από το κεντρικό μενού, στη σελίδα του τιμοκαταλόγου όπου θα βρείτε τις κατηγορίες, τον αναλυτικό τιμοκατάλογο καθώς και τις προσφορές της mylaundry.

β) Ξεκινήστε την παραγγελία σας και φτάνοντας στη σελίδα των προϊόντων, θα δείτε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες και τα προϊόντα, καθώς και τις προσφορές της mylaundry.