Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών για περαιτέρω συμβουλές στο 2130 123 123 ή μέσω email στο [email protected]

α) Μεταβείτε από το κεντρικό μενού, στη σελίδα του τιμοκαταλόγου όπου θα βρείτε τις κατηγορίες, τον αναλυτικό τιμοκατάλογο καθώς και τις προσφορές της mylaundry.
β) Ξεκινήστε την παραγγελία σας και φτάνοντας στη σελίδα των προϊόντων, θα δείτε όλες τις διαθέσιμες κατηγορίες και τα προϊόντα, καθώς και τις προσφορές της mylaundry.

O χρόνος καθαρισμού για τα ρούχα είναι 3 εργάσιμες μέρες. Με εξαίρεση ρούχα, που έχουν λεκέ ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα, επομένως θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες μέρες παραπάνω.

Το τηλεφωνικό κέντρο της mylaundry λειτουργεί καθημερινά (από Δευτέρα έως και Σάββατο) από τις 10:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον τηλεφωνικό αριθμό 2130123123 για τηλεφωνικές παραγγελίες

Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή, τον καθαρισμό και την φύλαξη χαλιών. Η τιμή των χαλιών ορίζεται ανάλογα με το είδος τους, και τα μέτρα. Η ακριβής τιμή καθορίζεται στο κέντρο ελέγχου ποιότητας (μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των χαλιών) και ο πελάτης ενημερώνεται αντίστοιχα είτε τηλεφωνικά ή μέσω του λογαριασμού του ή με email.

Η My Laundry αναλαμβάνει ρούχα για βαφή. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι μαύρο, μπλε και καφέ. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος του ρούχου. Tip: Ο πολυεστέρας είναι ένα ύφασμα που δε βάφεται.

Η πληρωμή γίνεται ση παραλαβή των ρούχων σας. Μπορεί να γινει είτε με μετρητά είτε με κάρτα, αρκεί η κάρτα σας να περνάει ανέπαφα.